09. nov 2015.

Želko Mitrović oštro napao Aleksandra Rodića

zeljko mitrovicDirektor Pink International Company Željko Mitrović saopštio je danas da ne želi da demantuje „besmislice i laži“ predsednika Adria Media Grupe Aleksandra Rodića, ali je ocenio da Rodić pokušava da obezbedi podršku za svoje političko delovanje

Mitrović smatra da je cilj „dinastije Rodić“ i da nastavi da „reketira“ svakog ko im se suprotstavi.

Prema oceni Mitrovića, Rodić „ne preza ni od toga da napada svoju zemlju“, a pri svemu tome će da glumi žrtvu.

„Treći cilj je da izbegne odgovornost i zasluženu kaznu za sva svoja kriminalna dela“, ukazao je Mitrović.

On smatra da je „deo medija u Srbiji izložen velikim pritiscima, i deo ljudi izložen je istim takvim pritiscima, upravo zbog takvih kao što je Aleksandar Rodić“.

Prema oceni Mitrovića, za Rodića „nikada ni jedna dobra vest nije bila vest, a da ni loše vesti nisu bile vesti, ukoliko mu se za to dobro plati“.

„Rodić kaže da je radio sa nama u izbornom štabu Aleksandra Vučića“, podsetio je Mitrović i upitao „u čijem izbornom štabu danas radi?

„Ili je to nekakav drugi štab, a ne izborni, ili je problem u tome što mu Vučić nije isplatio ni Politiku, ni Novosti, ni četiri miliona evra za njegove tobožnje usluge, onako kako su mu Tadić i njegovi satrapi obećali“, ocenio je Mitrović.

Mitrović se izvinio građanima Srbije što je sa Rodićem „išta radio“, jer mu je jasno da „on nikakva uverenja nije ni imao, sem uverenja o pothranjivanju sopstvenih bisaga“.

On smatra i da je Rodić „patentirao džuboks novinarstvo“ i konstatuje da je Rodić „rešio da postane političar“.

„Tamo gde prestaje strah od kriminalaca, počinje istina“, zaključio je Mitrović.

Mitrovićeva medijska imperija Pink, zajedno sa tabloidom „Informer“ poslednjih dana vode orkrstriranu kampanju protiv konkurentske Adria Media Grupe i njenog čelnika Aleksandra Rodića.

Informer: Prazna priča

Predsednik Adria Media Grupe Aleksandar Rodić bio je u subotu u policiji da bi, na sopstveni zahtev, dao iskaz o navodima da su on i njegova porodica izloženi pretnjama smrću, piše na sajtu tabloid Informer, koji saznaje da Rodić „nije imao da ponudi nijedan jedini dokaz“ za takve tvrdnje. Prema navodima Informera, „u policiji se ispostavilo da je sve – prazna priča“. „Kada su u MUP zatražili od Aleksandra Rodića bilo kakav dokaz za takve tvrdnje, neku sms poruku, pismo, broj telefona sa kojeg mu je prećeno, on nije imao ništa“, tvrdi beogradski tabolid. Umesto dokaza za pretnje, dodaje Informer, „Rodić je u policiji držao politicku tiradu“.

1 komentar za: “Želko Mitrović oštro napao Aleksandra Rodića

  1. Uletela g…. u ventilator pa pršti na sve strane, a kad se sve slegne opet ostaju samo g….

    09. нов 2015. at 19:29

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend