18. sep 2017.

Saslušan zbog napada na novinarke Pinka, traži se pritvor

Više javno tužilaštvo u Beogradu saslušalo je D.V. zbog napada na novinarke televizije Pink i predložilo sudu da mu odredi pritvor.

Osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo nasilničko ponašanje na javnom skupu, rekla je portparol tužilaštva Tatjana Sekulić.

Pritvor je, kako je dodala, predložen da D.V. ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu. Odluku o pritvoru danas će doneti sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu.

U ovom slučaju vodi se skraćeni krivični postupak sprovođenjem dokaznih radnji, odnosno bez formalnog pokretanja istrage.

[povezaneprice]

1 komentar za: “Saslušan zbog napada na novinarke Pinka, traži se pritvor

  1. Zli

    Realno , sad će nesrećnik ,prikačen na poligraf,da izjavi da mu je lično Boško Obradović , na koncertu Tomsona (pošto B.O.je ustaša) , dok su se ljubili u usta šapnuo da prebije novinarku Pinka , bar jednu ….I sve to na minut dva vestima na nacionalnoj TV Pink sa slikom u slici,u pozadini kako usisava crtu kokaina ,dok istovremeno ide kairon sa najavom gostovanja Predsednika Vučića na TV Happy kod M. Marića.
    ps Mislim da nećemo čekati dve godine …

    20. сеп 2017. at 10:49

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend