28. nov 2017.

Pink: Bolesni cilj lista Danas

Kolegijum TV Pink, reagujući na tekst Danasa pod naslovom "Vlast i mediji izmislili teške povrede novinarki TV Pink", pripisuje ovom beogradskom dnevnom listu "zloupotrebe i manipulacije", čiji je "bolesni cilj" da je prihvatljivo prebijanje novinaki Pinka, "ako za posledicu nema smrt".

Kolegijum TV Pink, reagujući na tekst Danasa pod naslovom „Vlast i mediji izmislili teške povrede novinarki TV Pink“, pripisuje ovom beogradskom dnevnom listu „zloupotrebe i manipulacije“, čiji je „bolesni cilj“ da je prihvatljivo prebijanje novinaki Pinka, „ako za posledicu nema smrt“.

List Danas od žrtava zapravo hoće da napravi folirante i dželate, ukazuje Kolegijum TV Pink.

Prema oceni Tv Pink, ove dnevne novine, „bez griže savesti i trunke profesionalnosti“ pretučene novinarke „koriste u svom prljavom ratu protiv aktuelne vlasti“.

Za aktuelnog urednika Danasa, Dražu Petrovića i predsednika NUNS Slavišu Lekića, prema stavu Kolegijuma TV Pink, legitimno je prebijanje novinarki ove televizije „samo da za posledicu nema smrt“.

U čemu se onda list Danas i njegov urednik i predsednik NUNS razlikuju od Dveri, pita Kolegijum TV Pink.

„Da li je to ta Danasova i NUNS-ova proklamovana zaštita novinara ili borba protiv medijskog mraka?. Ako je to ta sloboda, profesionalno novinarstvo i vrednosti za koje se zalaže list Danas, onda zavredjuje tiraž koji ima“, smatra Kolegijum TV Pink.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend