09. jun 2023.

Brnabić tvrdi da je rijaliti na Pinku ukinut, Mitrović najavljuje novi projekat

Tačno dve nedelje nakon što je objavio da će "na preporuku Aleksandra Vučića, u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana" ukinuti "Zadrugu", Željko Mitrović najavljuje novu televizijsku sezonu - i to "neprevaziđenu".

Iz Šimanovaca Mitrović se izvinio „najvernijim gledaocima“ što se ova sezona završila ranije, ne spomenuvši tragične razloge koji su stajali iza pritiska javnosti da se emitovanje okonča.

„Izvinjavam se (gledaocima) što malo ranije završavamo u ovoj sezoni, ali smo iskoristili vreme od ove najave da ćemo ranije završiti, iskoristili smo vreme da isprojektujemo sve ono što je neophodno za sledeću sezonu. Radimo desetak novih projekata, radimo u ovom ovde prostoru, radimo mnogo razvijeniji projekat, radimo nadogradnju i još jedan set koji je veći od ovog novog dela. Spremamo sezonu koja će po svim kategorijama biti neprevaziđena“, rekao je za svoju televiziju vlasnik i direktor Pink Media Group, Željko Mitrović.

Da li pod novim projektom podrazumeva i novi rijaliti, a ako ne, koji će to novi projekat biti „rađen u istom prostoru“, ostaje da se vidi.

A šta to može biti „neprevaziđeno“, građani već strepe da saznaju.

Razloga zašto je ova sezona „Zadruge“ ranije prekinuta, Mitrović se dotakao na svom Instagramu.

„Tužan završetak ‘Zadruge 6’, pola ekipe plače pola nemo tuguje, možda je trebalo ja da pozovem na miran protest 3 miliona heavy viewera za podršku ‘Zadruzi’ da okončamo ovu sumanuto-šizofrenu zamenu teza i da pokažemo koliko ko ima stvarnih pristalica i da demontiramo jednom zauvek ovo ludačko političko lešinarenje na velikim tragedijama sa kojima rijaliti nema nikakve ali baš nikakve odgovornosti! Ali nikad nije kasno! Stop teroru manjine nad većinom! Stop nasilju!“, napisao je Mitrović.

Podsetimo, još je sinoć premijerka tvrdila da je rijaliti na Pinku ukinut.

„TV Pink je ukinuo rijaliti, Nova nikada nije pomenula da želi da ukine rijaliti, tako da je taj zahtev delimično ispunjen“, rekla je sinoć premijerka.

Da li da veruju njenim rečima ili svojim očima, zapitali su se građani samo malo kasnije kada se „Zadruga“ ponovo emitovala na Pinku. A ako se ovo finale bude ličilo na prethodna, trajaće duboko u noć.

Podsetimo, još pre nego što je Željko Mitrović najavio da će „Zadruga“ biti ukinuta, stručnjaci su bili veoma skeptični da će i sam format rijalitija nestati sa Pinka.

Jovanka Matić, stručnjak za medije, bila je uverena da Mitrović neće ukinuti rijaliti jer taj je program, kaže, srž biznis modela na kome počiva Pink.

Bivša članica Saveta REM Judita Popović izjavila je da misli da je najava vlasnika Pinka da će ukinuti rijaliti “čisto foliranje”.

U to su izgleda bili uvereni i sami zadrugari. U videu koji je objavio Savo Manojlović iz Kreni-Promeni, čuje se kako jedan od njih tvrdi da im je Mitrović rekao „da 15 dana budu mirni, posle toga će sve biti OK“.

Ko je bio u pravu, videće se sledeće televizijske sezone.

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*

Send this to a friend