31. avg 2017.

Na konkursu za sufinansiranje medija u Požarevcu odobreno 15 projekata

Grad Požarevac izabrao je 15 projekata na konkursu za sufinansiranje medijskih sadržaja u vrednosti nešto više od 3,4 miliona dinara, objavljeno je danas na zvaničnom sajtu Požarevca.

Komisiji je bilo dostavljeno 18 zahteva za sufinansiranje projekata štampanih medija, web portala, radijske i televizijske emisije i novinskih agencija.

Po projektu bilo je moguće dobiti najviše 500.000 dinara, a komisija je u odluci o izabranim projektima navela da će „predložena aktivnost verovatno dovesti do ostvarenja postavljenog cilja“.

Neke medijske kuće koje izdaju novine i imaju web portal, ili radio i web portal konkurisale su s jednim projektom i dva zahteva tako da će umesto maksimalnih 500.000 dobiti više novca od tog limita.

Neki projekti su poslati na konkurs iz Beograda i Smedereva.

Predlog za sufinansiranje medija danas je objavljen na zvaničnom portalu Požarevca, a učesnici konkursa imaju tri dana da ulože prigovor komisiji.

Komisija nije obrazložila kriterije i nezadovoljni mogu da ulože prigovor na postupak i izostanak pojedinačnog obrazloženja za svaku odluku o odbijanju, ali pošto se ne znaju kriteriji, ne mogu se žaliti na visinu potpore.

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*

Send this to a friend