09. feb 2023.

Telekom korisnicima ukinuo tri kanala

Telekom Srbija ukinuo je korisnicima kablovske televizije tri kanala: Kitchen TV, Dečiju TV i Duck TV. Informacija da ovi kanali više nisu u ponudi Telekoma na svojim sajtovima objavili su Mts i Supernova.

Snimak ekrana, N1

Od 1. februara svi TV korisnici Telekoma Srbije ostali su bez tri kanala – regionalnog kulinarskog kanala Kitchen TV, i dečjih televizija Dečija TV i Duck TV.

Pokrenuta je i peticija da se nastavi emitovanje kanala Kitchen TV u Srbiji.

„Odlukom rukovodstva Telekoma Srbije, Kitchen TV, jedini domaći i regionalni kulinarski TV kanal, ne nalazi se više u ponudi ovog operatera. Tako će, bez prethodne najave, korisnici ovog državnog TV distributera, ostati uskraćeni za jedan od najgledanijih srpskih i regionalnih specijalizovanih kablovskih TV kanala. Emitovanje Kitchen TV obustavili su i operateri Supernova, M:tel Crna Gora i M:tel Bosna i Hercegovina, koji su deo Telekoma Srbije“, navodi se u jednoj od objava.

Portal TeleSrbija.com naveo je, povodom ukidanja tri kanala iz ponude Telekoma, da „iako to nije navedeno u obaveštenju na sajtu, korisnici koji nisu zadovoljni promenom imaju pravo na raskid ugovora bez plaćanja naknade štete, u roku od 30 dana od dana postavljanja obaveštenja, u skladu sa članom 107. Zakona o elektronskim komunikacijama“.

supernova.mts.rs

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend