28. dec 2018.

EPS o tvrdnjama novinara iz Vrčina: Grčić bio angažovan u JKP Grocka, ali 2012.

Novinar Žig info portala iz Grocke Milan Jovanović sumnja da su povod za paljenje njegove kuće tekstovi na kojima je radio. Gostujući u Novom Danu televizije N1 pokazao je i spisak osoba angažovanih za obavljanje privremenih i povremenih poslova u Javnom komunalnom preduzeću u Grockoj.

Na spisku je i ime sadašnjeg direktora EPS-a, Milorada Grčića. Jovanović je postavio pitanje šta će Grčić na platnom spisku, gde se navodi da je savetnik direktora i prima 80 hiljada dinara platu.Jovanović tvrdi i da je to spisak 75 članova SNS koji su sad upošljeni u opštini Grocka.

U Elektroprivredi Srbije za N1 su potvrdili da je Grčić 2012. imao angažman u JKP Grocka, ali, kako su naveli, on nije potrajao duže od nekoliko meseci.

„Milorad Grčić bio je angažovan po ugovoru kao savetnik direktora JKP „Grocka“ na period od maksimalno 120 dana, počevši od 2. jula 2012. godine. To je bio jedini angažman Milorada Grčića u JKP „Grocka“. Napominjemo da informacija da trenutno obavlja tu funkciju nije istinita“, navodi se u odgovoru EPS-a.

[povezaneprice]

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend