15. mar 2021.

Konferencija za medije ispred Skupštine povodom napada državnih funkcionera i tabloida na novinare

Zajedničku konferenciju za medije održaće udruženja i organizacije koji su izašli iz vladine Radne grupe za bezbednost i zaštitu novinara u utorak, 16. marta, u 11 sati, na platou ispred Narodne skupštine.

Povodom sinhronizovanih napada državnih funkcionera i tabloidnih medija na nezavisne i profesionalne novinare i medije u Srbiji, na konferenciju pozivaju Nezavisno društvo novinara Vojvodine, Nezavisno udruženje novinara Srbije, Asocijacija medija, Asocijacija onlajn medija, Slavko Ćuruvija fondacija i Lokal pres.

Pored predstavnika udruženja, novinarima će se obratiti i novinari KRIK-a.