03. nov 2023.

Naprednjaci ponovo napadaju Danas: Vi ste necivilizovani sadisti i mrzitelji

Predizborna kampanja još nije počela, ali funkcioneri SNS i njihovi tabloidi uveliko su krenuli sa orkestriranim napadom na Danas, izvrćući ono što smo pisali i ponovo nas optužujući da napadamo porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Snimak ekrana, TV Pink

Premijerka Ana Brnabić nazvala nas je čak „necivilizovanim sadistima i mrziteljima“.

Povod za optužbe je tekst „Albanac u Beogradu: Ko je Fahri Musliu, za koga Vučić govori da mu nije otac?“ koga su naprednjaci protumačili kao našu tvrdnju da je Musliu Vučićev otac.

Niti to tvrdimo, niti bi se bavili Musliem da ga sam predsednik nije pomenuo u jednom od televizijskih gostovanja, navodeći da „Musliu nije njegov otac“.

Naprednjaci su prenebregli tu činjenicu, komentarišući tekst koji očigledno nisu pročitali.

Prva nas je napala Ana Brnabić na platformi X (nekadašnji Tviter):

„Ovim ste sve o sebi rekli. Vi ste „profesionalni“ mediji?!? Necivilizovani sadisti i mrzitelji. Udarate u nadi da niko ovo ne može da izdrži, da njegova porodica ne može da izdrži. Sram da bude i vas i sve koji ostanu nemi na ovo. Podrška @avucici porodici Vučić. Pobedićemo!“ navela je Brnabić na društvenoj mreži X.

Imala je i dopunu, optuživši nas da Danilu Vučiću crtamo metu na čelu, a da o Andreju „besomučno lažemo“.

„O Andreju ste besomučno lagali, Danilu crtali metu – i nije vam dovoljno. Nisu ni sati i sati „programa“ tokom kojih za 10 min čujemo 50 uvreda o @avucic. Nije dovoljno što svaki dan imate novu laž na njegov račun. Sad mu vređate roditelje… Jednostavno, nema za ovo reči…“, napisala je u drugoj objavi.

Reagovao je i Vladimir Orlić, takođe na društvenoj mreži X:

„Kampanja patološke mržnje Đilasa i Šolaka protiv Aleksandra Vučića i članova njegove porodice odavno je prešla granice zdravog razuma. Od gebelsovskih „filmova“ do klasičnih bljuvotina u tajkunskim tabloidima: sve razlike između njih i Brkićevog „Tabloida“ su – izbrisane. Nepovratno,“ naveo je on.

Potrebu da se oglasi imao je i član Predsedništva SNS Milenko Jovanov i to saopštenjem, navodeći da smo više nego poremećeni.

„Ljudi koji ovo rade nisu poremećeni, nisu ni ološ, ni šljam, jer kada bi ih neko tako nazvao, to bi za njih bili komplimenti. Za njih još ne postoji izraz koji bi ih opisao… E, o tome odlučujemo 17.12! Da li će ovakva bića odlučivati o svemu u Srbiji i proganjati porodice onih koji imaju dovoljno hrabrosti da se suprotstave njihovoj pljački i otimačini“, napisao je Jovanov.

Tabloidi su to preneli, navodeći da je Danas „otišao toliko daleko u svojim lažima protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i tvrdi da mu ni rođeni otac nije otac, nego neki Albanac“.

Najteže reči Danasu uputio je ministar trgovine Tomislav Momirović, koji je na Instagramu napisao da ćemo „platiti za ovo“.

„Đubrad najveća! Kakav neopevani šljam! Platićete za ovo i bićete i vi počišćeni na ovim izborima, filijalo Dragana Đilasa za najprljavije poslove“, napisao je Momirović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tomislav Momirović (@tomamomirovic)

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend