08. okt 2019.

Orlić opet pokazivao naslovnu stranu Danasa u Skupštini

Vladimir Orlić, poslanik Srpske napredne stranke i zamenik šefa poslaničke grupe, ponovo je u Skupštini Srbije pokazao naslovnu stranu dnevnog lista Danas, nazivajući ga Đilasovim tabloidom.

„Ovo vam je jedan od njihovih omiljenih tabloida. Zove se Danas. Kukaju već danima zbog toga što su Rada Trajković i onaj Rašić, što tečno govori albanski i koji za sebe kaže da je Kosovar i ponosni član najmlađe države na svetu, prošli tako kako su prošli. Vidite na naslovnoj strani Danas piše ‘Šta znači pobeda Samopredeljenja i DSK na izborima u bivšoj južnoj srpskoj pokrajini’. Za njih je Kosovo i Metohija bivša južna  srpska pokrajina. Otvoreno kažu ljudi. Eto to oni misle i to zagovaraju i time se bave i ovi njihovi miljenici koji se ne skidaju sa njihovih naslovnih strana. Tu mislim pre svega na Đilasa, Jeremića, Obradovića i ostale  koalicione partnere, Radu Trajković i Rašića“, rekao je Orlić.

On je dodao da su to ljudi poput Borka Stefanovića koji se godinama zalažu za političku saradnju sa Aljbinom Kurtijem.

Orlić je pojasnio da je Stefanović više puta nastojao da objasni zašto je Kurti, koji se zalaže za Veliku Albaniju, dobar čovek.

“Taj ekstremista koji Srbe ne može da smisli, za njih je oduvek bio poželjan koalicioni partner“, rekao je Orlić podsećajući da su Srbi na Kosovu pre dva dana rekli šta misle o svemu, odnosno 98 odsto njih je reklo da veruje Aleksandru Vučiću i da veruje Vladi Srbije.

“Oni koji ne vide razlike onog malog žutog i onog velikog plavog i ne mogu neke stvari da uvide, onda neka oslušnu šta kažu Srbi“, istakao je Orlić govoreći o ekonomskim tabelama kako se živelo u vreme bivšeg režima, a kako danas.

A danas je, kako je naveo, dva ipo puta bolje nego što je bilo u njihovo vreme.

M .R. M. 

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend