07. mar 2023.

Premijerka se u video poruci „zahvaljuje“ medijima Junajted grupe

Premijerka Srbije Ana Brnabić objavila je video na svom Instagram profilu u kom se ponovo obrušila na medije Junajted grupe (UG). Na snimku se, kako kaže, "zahvaljuje" medijima iz UG na tome što prave "kult ličnosti Aleksandra Vučića". Ona je iznela ocenu i da "mediji koji sami prave takav kult ličnosti i nisu neki mediji".

„Šolakovi mediji, evo već 3. dan obeležavaju rođendan @buducnostsrbijeav . Zaista za svaku pohvalu. Nema kod njih dana, informativne ili bilo kakve druge emisije, nema naslovne strane, sagovornika ili vesti, a da nije o Vučiću. Mediji koji sami prave takav kult ličnosti i nisu neki mediji“, napisala je ona u uvodu video poruke.

A na snimku koji je objavila kaže:

„Palo mi je napamet ovako javno da se zhavalim medijima United grupe, Šolakovim medijima, jer ako pogledate naslovne strane današnje štampe videćete da se niko osim njih nije setio predsednika Aleksandra Vučića i njegovog rođendana. Nema ga ni na jednoj naslovnoj strani, ima ga samo u Šolakovim medijima. Oni su ti koji prave kult ličnosti Aleksandra Vučića. Da nije njih, mi bi svi već zaboravili na to a posebno Aleksandar Vučić koji je i tako proslavio svoj rođendan u Kataru radno, boreći se za investicije u Republici Srbiji. Dakle da nema njih, ne bi bilo kulta ličnosti Aleksandra Vučića. A nema dana da u njihovim medijima, u njihovim informativnim emisijama, njihovim štampanim medijima, bilo dnevnim ili nedeljnim da jedina vest nije Aleksandar Vučić. Hvala vam na tome, bravo, svaka čast“.

Ovo nije prvi put da premijerka Srbije napadne medije u vlasništvu Junajted grupe.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend