26. apr 2017.

Zorana Mihajlović: Možda Reporteri bez granica nisu imali sve relevantne informacije

Potpredsednik Vlade Zorana Mihajlović izjavila je danas, povodom izveštaja organizacije "Reporteri bez granica" za 2016. godinu, u kome je Srbija pala za sedam mesta, da je sigurna da sve što vlast čini "radi na najotvoreniji mogući način".

Ako negde grešimo, a često se dešava i da grešimo, sigurna sam da to uvek možemo da popravimo, rekla je Mihajlović novinarima posle izborne Skupštine Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj.

Ona je dodala da ne bi rekla da sve što Vlada Srbije radi čini da se u nečemu nazaduje, i primetila da, iako nije čitala izveštaj, oni koji su ga sačinili možda nisu imali sve relevantne informacije.

[povezaneprice]

Postoje razne institucije koje mere različite rangove, i mislim da to tako treba da bude, rekla je Mihajlović, i ukazala da joj se često dešavalo da neki izveštaji koji su pojedinci pravili o statusu Srbije nisu sasvim tačni.

Mihajlović je naglasila da Ministarstvo građevine, saobraćaja i infrastrukture, na čijem je čelu, daje informacije svim medijima i trudi se da bude maksimalno otvoreno.

1 komentar za: “Zorana Mihajlović: Možda Reporteri bez granica nisu imali sve relevantne informacije

  1. hm

    Pa sjajno, tipično političarsko ponašanje! Nije pročitala izveštaj, ali mogla bi da ga prokomentariše… I „sigurno oni ne znaju koliko je kod nas u stvari dobro“.. Čak mi deluje da ni ne razume koncept „slobode medija“.

    28. апр 2017. at 07:54

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*

Send this to a friend