20. sep 2022.

Britanski Vog razbesneo fotografijom: „Pustite princezu Šarlot da bude dete“

Vog je objavio listu najdirljivijih fotografija sa sahrane kraljice Elizabete Druge, a jedna je izazvala najviše komentara, prenosi Zadovoljna.rs.

Na njoj princeza Šarlot plače. Verovatno kao i svako dete na sahrani svoje prabake, samo što se ostala deca ne fotografišu, piše Zadovoljna.rs.

Inače, princeza Šarlot ima sedam godina i tokom čitave sahrane nije pokazivala emocije, a onda se u jednom trenutku slomila. I to su fotografi Voga uslikali i postavili na društvene mreže.

Ta fotografija je izazvala more reakcija.

„Bolesno je stavlja dete pred kamere dok prisustvuju sahrani na kojoj je verovatno premlado da bi prisustvovalo. Malo je čudno od Voga da objavi i fotografiju uplakanog deteta, zar ne?“

„Jadna devojčica. Molim vas, skinite ovo sa Voga. Deca su se tako dobro snašla, tako velika odgovornosti na tako malim plećima“.

„Ovo je razočaravajuće. Ovo je trebalo da bude privatan trenutak za malu devojčicu… Molim vas, skinite ovu fotografiju. Osećam da je prilično nametljivo i nije fer prema detetu koje tuguje zbog gubitka svoje bake“.

„Ta mala sedmogodišnjakinja se držala uzdignute glave pred svima! I ovo je trenutak koji želite da podelite!! Kakvo nepoštovanje!“.

„Ova fotografija me je apsolutno slomila. Zašto je ovo trebalo da vidimo. Ona je samo mala devojčica i za nju i Džordža mora da je sahrana bila traumatična, bili su tako dobri i definitivno su svoju prabaku učinili ponosnom! Molim vas skinite fotografiju, nijedno dete ne bi trebalo da bude izloženo ovolikom broju posmatrača“.

„Pustite princezu Šarlot da bude dete“, glase komentari na objavljenu fotografiju.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend