07. nov 2022.

„Neobavešteni“ predsednik ponovo pozvao građane da pređu na Supernovu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovo je pozvao građane da se pretplate na usluge Supernove, koja posluje u okviru Telekoma Srbija, jer je, kako je rekao, i on ima, i zbog toga, kazao je, "ne mora da sluša gluposti".

Snimak ekrana, N1

Gostujući na TV Pink, upitan da prokomentariše izjavu Zdravka Ponoša datu Televiziji Nova S da je „opasniji vazduh koji dišemo u Beogradu, nego promena tablica na severu Kosova“, Vučić je izjavio da tu izjavu „prvi put u životu vidi“.

„To je ta doza bezobzirnosti, da kažem bezobrazluka, ne bih pogrešio… Dakle, to je da bi me lepo primili u američkoj i drugim zapadnim ambasadama, ja ću da pričam o stepenu zagađenosti, i tu ćemo da lažemo svaki dan. I ovo prvi put u životu vidim, jer ja ne gledam ove televizije, imam Telekomov kablovski sistem Supernovu, što preporučujem i svim drugim građanima, a narod ima pravo da koristi šta hoće, pa ne mora ovakve gluposti da sluša“, kazao je Vučić.

I dodaje da je – srećan zbog toga.

„Srećan sam zbog toga, da budem iskren, zato što onda mnogo bolje mislim o celini svog naroda“, izjavio je predsednik Srbije.

Vučić se nedavno otvoreno stavio na stranu privatnih televizija Prva i B92, prećutkujući pritom da je vlasnik tih televizija od kompanije SBB zatražio 11 puta veći iznos za njihovo emitovanje. Vučić je, gostujući na TV Prva, rekao da je cilj skidanja te televizije i B92 iz ponude SBB-a, rast gledanosti televizija Nova S i N1, a učitao je i političke motive – odnosno da iza svega stoji obaranje rejtinga predsednika i vlasti „pred važne događaje“.

„Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pravdao se da je preporuku SBB korisnicima da pređu na usluge Supernova, kompanije Telekom Srbija, izgovorio kao građanin, a ne kao nosilac najviše državne funkcije i da na to ima pravo. Građanin Aleksandar Vučić mogao bi kada već govori na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, u terminu predviđenom za predsednika Srbije, da se temeljno informiše o problemu koji je isključivo nastao zbog nerealnog zahteva vlasnika TV Prva i B92 za nastavak saradnje“, saopštila je ranije kompanija SBB.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend