24. avg 2020.

Telekom Srbija: Nikada nismo krili saradnju sa Vajrles medijom

Saopštenjem se, posle konferencije za novinare Marinike Tepić, oglasio i Telekom. Neodgovarajući na pitanja koje je Tepić pokrenula, Telekom Srbija saopštava da nikada nije krio svoju poslovnu saradnju sa Vajrels medijom (Wireless media) dodajući da im je ta saradnja značajno doprinela da na tržištu brzo odgovore konkurenciji u oblasti ponude TV kanala, proizvodnje multimedijalnog sadržaja kao i njegove digitalne promocije i distribucije.

„Nakon višegodišnje saradnje možemo odgovorno da tvrdimo da ista ima pozitivan efekat kako na naš nastup na tržištu tako i na vrednost kompanije“, saopštio je Telekom navodeći da su opravdanost potvrdile i dve renomirane svetske revizorsko-konsultantske kuće.

Podsetimo, potpredsednica Stranke slobode i pravde (SPP) Marinika Tepić predstavila je javnosti ugovor između Telekoma Srbija i kompanije „Wireless media“ vlasnika Kurira Igora Žeželja iz 2018. godine, vredan skoro 38 miliona evra, koji, po njenim rečima, predstavlja dokaz za sve ono što je pričala pretgodnih nedelju dana, ali i za to kako „SNS uprava Telekoma našim novcem kupuje medije“.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend