01. nov 2022.

Telekomova Arena „pogurala“ B92, ali engleski fudbal vrlo brzo otišao u aut

U borbi za korisnike, Telekom je iskoristio i 600 miliona evra plaćeni adut, pa se tako Premijer liga pojavila i na nacionalnoj frekvenciji... Jednom i, očigledno, više neće.

Mitrovićev gol i komentator B92: Da, da, da, da, da!!!

Ali ne, ne, ne, ne – neće više biti Mitrovićevih golova u Premijer ligi uživo na nacionalnoj frekvenciji. Arena je ustupila prenos TV B92 u trenucima kada je delovalo da SBB neće postići dogovor o nastavku emitovanja tog kanala, a kada je nekoliko dana kasnije dogovor, ipak, postignut, ove nedelje engleski fudbal otišao je u aut.

Zato su najavu i naslov na portalu da se „najbolji sport vratio na B92“ pratili komentari gledalaca koji su se uzaludno pripremili za Arsenal i Notingem forest:

Pa gde je prenos?

Majstori, bre… Već gotovo, a?

Gde su prenosi?

Kratko trajalo. 🙂

E sad kad je penal već promašen, a lopta spuštena na zemlju, trebalo bi zaključiti da su taj kratak devedesetominutni debi B92 u Premijer ligi građani mogli da prate i sa običnim televizijskim antenama, a taj sadržaj je, podsećamo, državna kompanija platila 600 miliona evra.

„Mi imamo i vlast koja radi na dnevnom nivou, danas ćemo ovako, sutra onako, prilagođava se različitim nepovoljnim situacijama u društvu, pa to saniraju. Prave spinove, da se odvuče pažnja, pa tako i ovo – da idu prenosi fudbal, košarka još nešto što ima Arena, da bi ojačali B92, pa je tako u nedelju dana išla i Premijer liga“, navodi predsednik NUNS-a Željko Bodrožić.

Pitali smo da li je tačno da je najavljeni sportski sadržaj na TV B92, čije je emitovanje i počelo, uklonjen iz programske šeme te televizije po zahtevu Telekom Srbija i zbog čega je doneta takva odluka?

Za sada nismo dobili odgovor iz Telekoma.


Video prilog N1

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend