20. feb 2017.

Vučić: Proveravamo priču da nekoj televiziji nešto nije plaćeno

Nakon pisanja Cenzolovke o tome da Televiziji Hepi nije plaćeno pola miliona evra za spotove na kojima je reklamiran SNS tokom predizborne kampanje aprila 2016. godine, Aleksandar Vučić je danas rekao da ova stranka nikom nije ostala dužna i da proveravaju priču da nekoj televiziji nešto nije plaćeno.

Screenshot preuzet sa N1

Screenshot preuzet sa N1

Odgovarajući na pitanja novinara N1 o troškovima kampanje, Vučić je rekao da je produkcija predizbornog spota SNS-a u avionu koštala od 200 do 400 evra, „za razliku od emitovanja pojedinih predsedničkih kandidata“.

„U kampanji dosad smo potrošili gotovo ništa, jer ćemo platiti deo produkcije onog sekunda kad se raspišu izbori i za razliku od svih drugih nećemo da ostanemo dužni na bilo koji način. Upravo zato i proveravamo priču da nekoj televiziji nešto nije plaćeno. Ja sam poznat po tome, a ovde vas ima 50, da svima sve platimo, da nikada ne kasnimo ni jednog jedinog dana, za razliku od svih drugih“, rekao je Vučić.

Podsetimo, prema dokazima do kojih je došla Cenzolovka, tokom kampanje pred izbore aprila 2016. godine, TV Hepi je emitovala najmanje 249 reklamnih spotova SNS-a, što je ugovorila sa agencijom MP Media, koja se predstavila da radi u ime naprednjaka.

Iz ove stranke, međutim, tvrde da sa tim nemaju nikakve veze, tako da oglasne poruke vredne oko 62 miliona dinara nisu plaćene.

Celo istraživanje možete pročitati – ovde.

1 komentar za: “Vučić: Proveravamo priču da nekoj televiziji nešto nije plaćeno

  1. wolf stepanovič

    Ok, samo javite kad proverite…
    (da vas ne prekidamo pitanjima da li proveravate, dok proveravate)

    23. феб 2017. at 10:09

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend