13. okt 2016.

Daško i Mlađa nastavljaju rad nezavisno

dasko_mladja_alarmDaško i Mlađa kao samoupravljači i vlasnici sredstava za proizvodnju

Voditeljski dvojac Daško i Mlađa će, nakon što je menadžment Radio – televizije Vojvodine (RTV) odlučio da ne nastavi saradnju sa njima, pokrenuti emisiju u sopstvenoj produkciji.

Daško i Mlađa su svoju emisiju “Alarm” emitovali na O radiju RTV, a od kraja septembra nova uprava tog medija je sa njima prekinula saradnju. Oni su danas objavili da će emitovanje nastaviti nezavisno i pozvali slušaoce da im pomognu.

“Nakon 5 ipo godina iskustva sa konvencionalnim FM i web radio stanicama (ASFM, B92, Oradio RTV…) evo Daška i Mlađe (u daljem tekstu: nas) u sopstvenoj produkciji, kao samoupravljači i vlasnici sredstava za proizvodnju. Za proizvodnju najboljeg jutarnjeg programa u celom Meksiku”, naveli su oni u objavi na internetu.

Daško i Mlađa su objasnili da su odlučili da okuse “uzbuđenje totalne nezavisnosti”.

“Vašu omiljenu radio emisiju i podkast odsada ćete finansirati vi lično i dobrovoljno. Valjda to može tako? Pogledajte u svoje srce i novčanik. Nijedna donacija nije premala a tek što nijedna donacija nije prevelika!”, dodali su oni.

Sve što tu, kako su naveli, napabirče ide za opremu, amortizaciju, takse i “guljenja kože a ako bude i naših plata… ih!”.

Daško i Mlađa su u svom šaljivom stilu napisali i da iskreno nemaju pojma u šta se upuštaju, ali “Zajedno smo lepši! Hajde s nama…”.

Svi slušaoci svoje donacije poznatom voditeljskom dvojcu mogu uplatiti prekoportala Patreon.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend