29. jul 2016.

Gojković: Čekam direktora RTS da me pozove i saopšti planove

Predsednica Skupštine Maja Gojković izjavila je da o eventualnoj nameri RTS-a da na treći kanal premesti prenos skupštinskih sednica ne može ništa da kaže dok ne razgovara sa direktorom

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je danas da o eventualnoj nameri Radio televizije Srbije da na treći kanal premesti prenos skupštinskih sednica ne može ništa da kaže dok ne razgovara sa direktorom te medijske kuće, čiji poziv, kako je dodala čeka.

„Čekam direktora RTS (Dragana Bujoševića) da mi se javi i da porazgovaramo, a ne da razgovaramo putem medija“, rekla je Gojković novinarima u Skupštini Srbije nakon sednice Odbora za kulturu, kojom je predsedavala.

Gojković je rekla da ne voli sistem „rekla-kazala“ i da zbog tog očekuje od RTS, ako postoji namera da se prenos premesti na treći kanal, a o čemu je, kako je dodala, mogla da pročita u medijima, da se „sete“ da postoji ugovor potpisan o prenosu skupštinskih sednica.

„Mislim da smo relevantno političko telo, ipak su nas građani birali i imaju pravo da budu informisani. Ništa unapred ne prihvatam i ne odbijam kada mi se niko nije ni obraćao“, navela je Gojković.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend