07. dec 2014.

Ivan Ivanović: Ne morate da pozivate na silovanje moje porodice, to sam doživeo!

487370_ivan-ivanovic-02rasfoto-mitar-mitrovic_fTelevizijski voditelj Ivan Ivanović oglasio se u svojoj emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ sinoć na Prvoj povodom prozivki koje je doživeo u proteklih nedelju dana posle ispričanog vica, za koji je i on sada konstatovao da nije bio duhovit.

– Dobio sam gomilu poruka od vas iz Bosne koje su se uglavnom odnosile na to kako treba mene da zakoljete, a ženske članove moje porodice da silujete kako bih ja shvatio kakva je to vrsta boli. Ovo nikada nisam planirao da delim sa vama, ali ne morate nikoga da silujete iz moje porodice. Ja u mojoj porodici imam vrlo direktno iskustvo sa silovanjem i vrlo dobro znam kako to izgleda i kakve rane ostavlja na ženama koje su kroz to prošle na njihovim porodicama. Tako da taj deo možete da preskočite, znam vrlo dobro. Kao neko ko to vrlo dobro zna, sigurno da nikada ni pijan, ni lud, ni besan, ni nenormalan, ni bolestan ne bih mogao da kažem ništa na tu temu što bi povredilo bilo koju ženu, bilo kog naroda, bilo koje zemlje, ne na Balkanu, već u celom svetu. Ipak, moj glavni utisak je način na koji su bosanski mediji, bosanski portali komentarisali ono što sam ja rekao, tj. njihovom interpretacijom moje rečenice – rekao je Ivanović.

Ivanović je poručio i da mu ne trebaju gledaoci koji druge narode nazivaju uvredljivim imenima, odnosno oni koji Srbe nazivaju četnicima, Hrvate ustašama, a muslimane balijama, prenosi „Puls“.

Ivan je za ovu šalu koja je kako je naveo, pogrešno interpretirana, uputio izvinjenje, ali je odbio da se izvini „Grand produkciji“ koju je takođe uvredio u prošloj emisiji.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend