07. okt 2015.

Marketinški stručnjak kupio RTV Šabac

rtv  sabacJavno-informativno preduzeće Radio-televizija Šabac prodato je u Agenciji za privatizaciju za 446.001,82 evra

Ugovor je punovažan od sutra, kada ističe rok za žalbe.

Šabačku televiziju i radio kupio je Aleksandar Živanović, marketinški stručnjak iz tog grada, koji sa tom kućom sarađuje skoro 10 godina.

On je bio i jedini zainteresovan za kupovinu tog preduzeća.

„Zbog ugovornih obaveza, pisanih i nepisanih pravila aukcijskog poslovanja, neću davati izjave o samoj kupovini ali mogu reći da sam sarađivao, kao marketing menadžer, dugi niz godina sa medijskom kućom RTV Šabac i to na obostrano zadovoljstvo. Profesionalnost je ono što krasi sve zaposlene u toj kući ali i nedostatak dobre opreme i to je ono što treba menjati“, rekao je Živanović agenciji Beta.

RTV Šabac upošljava 26 novinara i tehničara, kao i 12 honorarnih saradnika.

Radio Šabac, nekada najslušaniji radio u SFRJ, sada ima lokalnu frekvenciju dok je televizijski signal regionalnog karaktera (Mačvanski okrug).

Medijska kuća se prostire na oko 2.000 kvadratnih metara u centru grada i ima tri studija, u zgradi gde se nalazi i nedeljnik „Glas Podrinja“ čija je aukcija zakazana za četvrtak, 8. oktobar.

Nakon što je Živanović kupio RTV Šabac, neki od zaposlenih su rekli agenciji Beta da je to „najbolje rešenje ako mora privatizacija“.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend