29. avg 2014.

Novinari pomažu Janji Stamenković

janjaJanji je neophodna operacija u Turskoj koja će joj spasiti život, a koja košta 53.000 dolara.Ona je do sada dva puta operisana, ali se zbog recidiva tumora, mora podvrgnuti novom zahvatu u Istanbulu, gde lekari garantuju najveće šanse za izlečenje. Operaciju je neophodno uraditi u što kraćem roku. Za operaciju nedostaje još 18.000 evra.

„Smederevski novinari su se u ovu priču uključili od početka. Trudili smo se da pišemo tekstove, pratimo akciju, pozivamo i druge da pomognu. Učestvovali smo i u izradi video klipa za pomoć Janji i animirali sve za koje smo smatrali da mogu da pomognu“, rekla je UNS-u novinarka „Večernjih novosti“ iz Smedereva Jelena Ilić i dodala da je „u početku bilo teško jer je početna suma bila velika, ali da je uz pomoć ljudi koji su pomogli sada potrebno još samo malo novca.“

Akcija prikupljanja dobrovoljnih priloga trajaće narednih nekoliko dana od 14 do 22 časa na gradskom trgu u Smederevu.

Porodica Janje Stamenković moli sve koji mogu da pomognu da dođu na gradski trg, novac uplate Stamenković Saši na žiro račun Komercijalne banke 205- 9011004634114-30, ili sms-om pošalju 34 na 3030.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend