13. sep 2014.

Sarapa: Zloupotreba programa Studija B

sarapamalaNovnar Predrag Sarapa ocenio je danas da je u toku je potpuna zloupotreba programa STB jer se ‘neprestano čita suludo saopštenje u kom se Kolegijum obračunava sa neprijateljima’.

„Demantujem ovom prilikom da sam imao bilo kakav povlašćeni status i dve emisije koje sam radio dobio sam upravo što sam nosio rejting cele kuće. Sve sam to radio za istu platu“, napisao je Sarapa na svom fejsbuk profilu.

On je ocenio da su „sulude tvrdnje o nekom favorizovanju Đilasa toliko glupe“ da se mogu demantovati činjenicom da mu on nikada nije gostovao u emisiji „Sarapin problem“ što smatra „svojim propustom“.

„O ostalim bljuvotinama koje se pojavljuju u saopštenju neću ni da govorim. Pominju saopstenje NUNS – a koje nisu ni objavili. Totalna privatizacija javnog servisa“, zaključio je Sarapa.

Uređivački kolegijum RTV Studio Bsaopštio je juče da uređivačke cenzure nema i da prestanak emitovanja pojedinih emisija nije zasnovan na ličnim ocenama ili kadrovskim promenama, već na osnovu detaljnih istraživanja medijskog tržišta.

1 komentar za: “Sarapa: Zloupotreba programa Studija B

  1. lile

    Ipak ,ja mislim da ste svi isti.

    17. сеп 2014. at 05:55

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend