15. okt 2016.

Vladimir Rajčić: Intervju je došao sa samog vrha

Ja sam im dao lično pitanja na susretu s kojeg objavljujete slike. I rečeno mi je da je sjajna ideja da se Tramp ponovi svoj stav kojim se izvinjava Srbima. Kao što ste videli celog dana niko nije demantovao intervju, da bi kasnije kada se pojavio tekst u kojem su lažno privezane Srebrenica i Trampova izjava, neko odlučio da se sakrije iza tog intervjua, kaže Rajčić

Vladimir Rajčić, preko koga je urađen intervju sa Donaldom Trampom, danas nam je ponovo potvrdio autentičnost intervjua i obećao da će u narednim danima saopštiti sve detalje kao je do njega došlo.

„Oni su mi sinoć doslovno rekli: Ako je u interesu Trampa da dobiej izbore, onda je ovo izmišljen intervju“, kaže on.

Rajičić tvrdi da je sa Suzan Javorovski, potpredsnikom Majkom Pensom i još nekoliko najvažnijih ljudi Trampove kampanje dogovarao intervju, i da zna kako je došlo do iznenadog preokreta. Rekao je i da će uskoro sve saopštiti na CNN.

„Ja sam im dao lično pitanja na susretu s kojeg objavljujete slike. I rečeno mi je da je sjajna ideja da se Tramp ponovi svoj stav kojim se izvinjava Srbima. Kao što ste videli celog dana niko nije demantovao intervju, da bi kasnije kada se pojavio tekst u Njuzviku u kojem su lažno privezane Srebrenica i Trampova izjava, i posle mnogo poziva, neko odlučio da se sakrije iza tog intervjua. Ja znam i ko je najviše uticao na to, ali mi trebaju dokazi koje ću uskoro saopštiti“, kaže Rajčić.

„Ukoliko pažljivo pratite ova saopštenja primetićete da Tramp sada želi da kaže da se nikada nije izvijnio Srbima za bombardovanje, iako je to već jednom uradio. Kao i da demantuju navode intervjua, ali ne i da su ga poslali“, tvrdi on.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend