04. jul 2023.

Ko je koga prevario? Kako je Zadruga prešla put od „ukidanja“ do nove sezone

Da li je vlasnik Pinka Željko Mitrović prevario predsednika države Aleksandra Vučića ili su obojica prevarili građane govoreći da je rijaliti Zadrga ukinut? Vlasnik Pink televizije sinoć je u emisiji Hit Tvit tvrdio da je obećao da će Zadrugu prekinuti, a ne ukinuti. Da li je baš tako?

Za trenutak je delovalo da je dogovor Vučić-Mitrović postignut, a zahtev građana, da se ukine rijaliti koji promoviše nasilje ispunjen, ali…

Izjavili ste da će Zadruga biti prekinuta i mislili ste na postojeći format rijalitija?

„Tako je, rekao sam prekinuti, ne ukinuti, kada se nešto prekida misli se na postojeći. Evo da pojasnim, serijal koji je bio u toku zbog svega što se desilo u Srbiji bio je prekinut između ostalog i na molbu predsednika“, rekao je vlasnik Pinka Željko Mitrović.

Šta je to predsednik Srbije, kako je rekao, pre nepuna dva meseca molio jednog vlasnika privatne televizije sa nacionalnom frekvencijom.

„Zamolio sam ga da sam napravi taj potez, ne može on to za dan da završi, već za nekoliko dana možda razmotri mogućnost da to ukine i da li će ili neće to ćemo videti“, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić 25. maja.

Međutim, Mitrović menja ploču i muziku koju pušta od sinoć nije u skladu sa onim šta je obećao Vučiću.

„Vrlo sam bio precizan terminološki, rekao sam prekinuti, a ne ukinuti i mi smo prekinuli sa tim“, istakao je Željko Mitrović.

„Na preporuku predsednika Srbije doneo sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, UKINEM rijaliti program Zadruga“, tvitovao je vlasnik Pinka ranije.

Iz ovakve kominikacije na relaciji Vučić – Mitrović premijerka Srbije Ana Brnabić jasno je shvatila šta se desilo i obavestila građane Srbije.

„Rijaliti, koliko sam čula, što se tiče jedne televizije je već ukinut“, rekla je premijerka.

I dok je predsednik Vučić tražio zahvalnost od građana Srbije jer je situaciju, kako tvrdi, rešio.

„Jeste li čuli hvala vam što ste ukinuli rijalitije, ne“, govorio je Vučić.

Mitrović je napisano izbrisao i u roku ne dužem od 10 dana izašao sa najnovijim hitom.

„Spremamo sezonu koja će po svim kategorijama biti, ja mislim, neprevaziđena“, poručuje Mitrović.

Zadruga Elita – biće verovatno ime nove neprevaziđene sezone koja je građane protesta Srbija protiv nasilja upravo dovela u subotu ispred televizije Pink.

Video prilog N1

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend