09. avg 2023.

Ministarstvo kulture će čitati raznovrsniju štampu od MSP-a

Ministarstvo kulture je na tenderu odabralo firmu koja će joj dostavljati dnevnu, nedeljnu, mesečnu i periodičnu štampu. Najbolju ponudu imalo je preduzeće „Pretplata d.o.o.“ iz Beograda, a vrednost javne nabavke je procenjena na 1.65 miliona dinara bez PDV-a, odnosno 1.98 miliona dinara sa PDV-om.

Izbor novina, za razliku od Ministarstva spoljnih poslova koje je na svom spisku imalo devet medija, je raznovrsniiji i nešto duži.

Na spisku medija koji će se čitati u Ministarstvu kulutre se nalazi 26 medija, među njima su svi dnevni listovi: Dnevnik,  Politika, Kurir, Informer, Žurnal, Srpski telegraf,  Blic, Večernje novosti, Danas, Alo, i Nova.

Među nedeljnom i mesečnom štampom našli su se i stručni časopisi: Pečat, Ilustrovana Politika, Nedeljnik, NIN, Vreme, Novi magazin, Politikin zabavnik, Ekspres, Bazar,  Svet kompjutera, Enigmatika huper, Nacionalna geografija, Mali Politikin zabavnik, Art&Decoration i Antiquariato.

Firma „Preplata d.o.o.“ je dužna da, kako se navodi u tehničkoj specifikaciji, svakoga dana najkasnije u 6.30 časova isporuči novine na portirnicu Ministarstva kulture u narednih godinu dana.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend