14. feb 2017.

Ministarstvo raspisalo konkurse za medija

Ministarstvo kulture i informisanja Srbije raspisalo je sedam konkursa iz oblasti javnog informisanja, koji su otvoreni od 14. februara do 16. marta 2017. godine.

Ministarstvo je raspisalo Konkurs za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja za štampane medije, radio, internet medije i novinske agencije u 2017. godini, kao i Konkurs za sufinansiranje projekata za proizvodnju medijskih sadržaja namenjenih televiziji u 2017. godini.

Raspisan je i Konkurs za sufinansiranje projekata iz oblasti javnog informisanja pripadnika srpskog naroda u zemljama regiona u 2017. godini, Konkurs za sufinansiranje projekata iz oblasti javnog informisanja osoba sa invaliditetom u 2017. godini, Konkurs za sufinansiranje projekata iz oblasti javnog informisanja na jezicima nacionalnih manjina u 2017. godini.

Ministarstvo je raspisalo Konkurs za sufinansiranje projekata koji se realizuju putem elektronskih medija sa sedištem na teritoriji AP Kosovo i Metohija u 2017. godini, kao i Konkurs za sufinansiranje projekata organizovanja i učešća na stručnim, naučnim i prigodnim skupovima, kao i unapređivanja profesionalnih i etičkih standarda u oblasti javnog informisanja u 2017. godini.

Prijave na konkurs podnose se u roku od 30 dana od dana objavljivanja u Večenjim novostima, a odluka se donosi najkasnije u roku od 90 dana od dana zaključenja konkursa.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend