17. nov 2021.

Vučić: Dosta meseci nisam bio na RTS, ko su ‘bogovi’ koji donese odluke ko će gostovati

Predsednik Srbije Aleksnadar Vučić izjavio je večeras da će „nacionalni srpski stadion“, čija bi gradnja trebalo da počne ubrzo, biti „na diku i ponos, najlepši odavde do Atine i Beča“, ali i da u Moskvu ide na pregovore o gasu i vratiće se kao „pukovnik ili pokojnik“.

Foto: Snimak ekrana, RTS

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da „dosta meseci“ nije gostovao na Radio-televiziji Srbije (RTS) i upitao „koji je princip i koji bogovi“ donose odluke ko će gostovati na javnom servisu.

Tokom gostovanja na TV Hepi, Vučić je rekao da on „sam sebe neće pozivati“ na RTS, ali je naglasio da se neće odazvati ukoliko bude pozvan.

Vučić je upitao zašto na RTS-u ne može da gostuje urednik TV Hepi Milomir Marić ili vlasnik lista Informer Dragan J. Vučićević, a može glavni i odgovorni urednik istraživačkog portala KRIK Stevan Dojčinović.

Dojčinović je u oktobru na RTS-u govorio o istraživanju „Pandorinih papira“, u kojima se nalazi još dokaza da je ministar finansija Siniša Mali preko svoje ofšor firme bio vlasnik 24 stana u Bugarskoj, šta on negira.

„Da mi kažu kako to neko ko proda 65.000 primeraka novina, kada niko ne može da proda 31.000, ne može da ima mišljenje i da ga kaže, a može neko drugi koji ne bi mogao da proda 50 primeraka bilo čega što bi u životu napravio. Samo pitam koji je princip“, kazao je Vučić.

On je naveo da on s takvim pristupom nema problem, ali je upitao da mu RTS objasni ko je taj koji je pravio, kako tvrdi, „crne liste“.

„I zbog čega svako ko bi rekao nešto protiv mene i države može svuda, i on je moderan i on je u redu, a ovo drugo su budale krezube makar ih narod više čitao i gledao“, naglasio je on.


Ceo tekst pročitajte na sajtu lista
Danas

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend