05. maj 2023.

Bojana Novaković oštro uzvratila ministru prosvete: „Zapad ne režira Parove“

Glumica i atkivistkinja Bojana Novaković reagovala je na društvenim mrežama na izjavu ministra prosvete koji je povodom tragičnog događaja u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" izjavio da su za to odgovorne "zapadne vrednosti i video igrice".

„Zapad ne zatrpava naše kioske tabloidima pedofila i kriminalaca, ne piše naš školski cirkulum ni ponižava našu decu u školi. Zapad ne sramoti naše dečake što plaču ili roditelje što su samohrani ili gej ili siromašni. Zapad ne zlostavlja naše žene, ne režira naše Parove i Zadruge“, napisala je glumica na Tviteru.

„Za današnju tragediju nije odgovoran ‘neki tamo.’ Odgovorni su oni koji to ne prihvataju, oni koji sede u najvišim državnim funkcijama, koji uzurpiraju medijski prostor, pretvaraju nacijonalne frekvenijce u promociju za kriminal i koji troše naša sredstva za svoje lične interese“, dodala je Novaković.

Uz post na društvenoj merži Tviter priložila je fotografiju voditeljke jutarnjeg programa TV Pink Jovane Jeremić koja u rukama drži oružije.

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*

Send this to a friend