05. okt 2018.

Priručnik za medije: Kako realizirati komunikacijsku i marketing strategiju

Publikacija u izdanju Centra za promociju civilnog društva predstavlja jednostavan i temeljit vodič kroz kreiranje komunikacijske i marketinške strategije za medije u digitalnom okruženju.

Publikacija pod nazivom „Priručnik za medije: Kako realizirati komunikacijsku i marketing strategiju“, koju je pripremio tim kompanije za digitalni marketing ePatch, čitatelja vodi kroz niz koraka kreiranja komunikacijske i marketinške strategije u svijetu digitalnih medija, od početnog istraživanja ciljnih skupina, preko kreiranja kvalitetnog i privlačnog sadržaja, do promocije na društvenim mrežama i prodaje medijskog prostora.

Priručnik je baziran na praktičnim smjernicama, zanimljivim primjerima i novim i relevantnim statistikama, te je pogodan za početnike u svijetu digitalnog marketinga, medijske organizacije koje žele strateški pristupiti pozicioniranju u digitalnom prostoru, kao i pojedince koji žele razviti marketinšku strategiju za svoj blog ili web sajt.

Priručnik besplatno možete preuzeti ovdje.