07. jun 2017.

Vučić o Kuriru: Ne odgovaram na besmislice

Arhivska fotografija: Aleksandar Vučić; Foto: FoNet / Aleksandar Levajković

Arhivska fotografija: Aleksandar Vučić; Foto: FoNet / Aleksandar Levajković

Sada imamo više Milovana Brkića na različitim nivoima, želim im sve najbolje, neću da im odgovaram, naglasio je Vučić.

Što se tiče (Mlađana) Dinkića, to je stil Milovana Brkića. Dinkić nije u Vladi Srbije tek od kada sam ja postao predsednik Vlade, mislim da je to najbolji odgovor, a vi sada sami razmislite o svemu, rekao je Vučić, napominjući da ne može da odgovara na besmislice i najgore laži.

Ne pada mi napamet da odgovaram na to da sam ubio svoje dete, nisam odgovarao Milovanu Brkiću i ne pada mi napamet da odgoviram na gluposti oko Dinkića ili da sam vlasnik Zvezde, ponovio je Vučić.

[povezaneprice]

To je, kako bih vam rekao, stanete, gledate i ne verujete. Zašto im smetam, e o tome ću da govorim i to će daleko da se čuje i njima i mnogim drugima. Zašto to rade i uz čiju podršku i pomoć, o tome će daleko da se čuje, najavio je Vučić.

A imaću da pitam i neke druge političare, koji misle da će mešanjem u stvari neke druge države nešto da urade. Mnogo su rešili u svojim državama, pa su rešili po Srbiji, poručio je Vučić.

Upitan o susretu makedonskog premijera Zorana Zaeva i vlasnika lista Kurir Aleksandra Rodića, on je odgovorio da su baš dobro izgledali „kao pravi predsednik i premijer, idealna slika, pristaju jedan drugom“.

Perfektno, time sam ih pohvalio, oni se diče time, rekao je Vučić.

1 komentar za: “Vučić o Kuriru: Ne odgovaram na besmislice

  1. Be

    Rec peder nije uvreda i nemozete cenzurisati ovo posto se sami pederi dice sto su to sto jesu.
    Vucic je peder i to zna cela arbija jos gore je sto je nemoralan i istorijski lazov kome samo njegovi novinari mofu postaviti pitanja unapred odredjena.

    07. јун 2017. at 23:50

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend