17. mar 2023.

Vučić opet o Danasu: Da li treba da organizujem pet stotina konferencija za štampu dnevno da se pravdam? ‘Oćete javno streljanje Vučića?

Aleksandar Vučić je u večerašnjem obraćanju građanima opet komentarisao naslovnu stranu Danasa.

„Pogledajte, uzmete njihove novine. Ko će potpisati Aljbin Kurti ili Aleksandar Vučić? A na slici ja nešto potpisujem. Sada mi vi kažete da je ovo nešto ozbiljno, objektivno i fer.

Da li treba da organizujem pet storina konferencija za štampu dnevno da kažem da neko nešto obmanjuje, laže? Da vas pitam, šta želite od mene? Pošto u tim istim novinama kažete ajde huljo potpiši i sklanjaj se, a u drugom tekstu kažete hulja će da potpiše. A ko potpiše njega ubiše.

Šta vi u stvari hoćete od mene? Nećete ništa. Samo hoćete javno streljanje Aleksandra Vučića. Metaforički govoreći, nadam se, metaforički. Za ozbiljnu politiku to ipak ostavite nama. Demokratija je takva, sve možete“, kazao je Vučić.

Kako je sarkastično dodao, Vučiću potpisao si ali u stvari nisi potpisao, ali si sakrio a u stvari jesi potpisao.

„Baš kao što su ovi izazvali elektromagntne rasede u Turskoj, baš kao što je zemlja četvrtasta. I baš kao što sam protiv Rusa, a jedini nismo uveli sankcije Rusiji, a Putina sam prevario da mi da orden Aleksandra Nevskog.

U ludilo da ulazite ne možete i ne vredi. A šta bi im bila politika? Da li će bolje da vode ekonomiju, da li će bolje i uspešnije da vode Srbiju? Zamislite samo priču o veštačkoj inteligenciji, digitalizaciji i spojite je sa Obradović, Stamenkovski i Jovanović. Pomislite samo kako bi izgledalo grotesno“, naveo je predsednik Srbije.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend