05. okt 2022.

Licemerjem na Prase

TV Pink, čiji vlasnik Željko Mitrović, vodi lični rat sa Bogdanom Ilićem poznatijim kao Baka Prase, trijumfalno je proslavio gašenje njegovog Jutjub kanala.

Foto: Jutjub kanal Baka Prase

Informaciju o tome u jutarnjem programu te televizije saopštio je Marko Đedović, poznat po sočnom psovanju, dranju i vređanju u rijalitiju Zadruga, u kome povremeno učestvuje, naglasivši između ostalog da se ne može „doveka širiti mržnja i netrpeljivost“.

Naravno, u svom stilu sve one koji podržavaju Baku Praseta nazvao je u programu televizije sa nacionalnom frekvencijom „imbecilima“.

Željko Mitrović, vlasnik Pinka, u više navrata je istakao da svoju kampanju protiv Bake Praseta, u koju je uključio i svoje brojne saveznike, pokreće kako bi poslao poruku protiv internet nasilja i zarad razotkrivanja onih koji ne plaćaju porez, optužujući Bogdana Ilića za sve to.

Svaki put kad pišem o Baka Prasetu, i nevezano za to ko mu je oponent, ističem da on zaista širi internet nasilje i skorojevićki sa visine gleda siromašnu ponosnu i poštenu omladinu.

Ako je neko zaslužio da mu Jutjub kanal bude ugašen, onda je to Baka Prase. Međutim, TV Pink i njegov vlasnik nisu ti koji po ovom pitanju treba da morališu upravo zbog toga što su godinama bili medijska podrška nedelima koja je preko svog Jutjub kanala počinio Baka Prase.

Potpuno je licemerno da TV Pink „raskrinkava“ Baku Praseta kao internet nasilnika kada mu je upravo ta kuća najdirektnije pomagala da se u tome eksponira. Naime, 28. januara 2020, u emisiji TV Pink – Ami G show, nastupa upravo Baka Prase.

Na njenom samom početku voditelj Ognjen Amidžić najavljuje pesmu Blamage u kojoj Baka Prase na degutantan i prizeman način vređa fizički izgled pevača Vojaža i njegovu tadašnju devojku. Ono što je najšokantnije jeste da u uvodu pesme učestvuje lično Ognjen Amidžić, voditelj na TV Pink, a spot za pesmu je snimljen u studiju emisije koju vodi.

Voditelj na Mitrovićevoj ružičastoj televiziji dozvolio je i omogućio Baki Prasetu da se brutalno ruga drugim ljudima nazvavši sve to „šou-biznisom“!

Dakle, pre više od dve i po godine televizija kojoj je na čelu Željko Mitrović, daje prostor i promoviše istog onog Praseta koga danas gadljivo odbacuje kao nekog ko širi internet nasilje. Da licemerje bude još veće sam Željko Mitrović kaže da mu je „Baka Prase bio prijatelj“.

Ne treba biti vešt u zaključivanju kako bi se konstatovalo da je jedini razlog zbog koga Mitrović vodi medijsku hajku protiv Bake Praseta taj što ga je ovaj javno optužio da mu duguje novac.

Zbog čega je tek u tom trenutku Mitrović pokrenuo kampanju protiv internet nasilja Bake Praseta iako je ono trajalo godinama unazad? Zbog čega je tek sad Mitrović izneo tvrdnje da Baka Prase izbegava plaćanje poreza? Zbog čega je tek sad obelodanio informaciju da je Bogdan Ilić plaćao „reket“ kriminalcima? Da Baka Prase nije prozvao Mitrovića da li bi Pink uopšte pokrenuo kampanju protiv njegovih nedela?

Lako je u ovom slučaju doći do istine, ali Mitrović javnosti svejedno duguje odgovore na ova pitanja.

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*

Send this to a friend