21. jul 2014.

Direktor TO Vrnjačka Banja se u ime organizacije izvinio fotoreporteru Goranu Šljiviću

aparatDirektor turističke organizacije Vrnjačka Banja Ivan Trifunović izvinio se juče u ime ove organizacije fotoreporteru ”Večernjih novosti” zbog fizičkog napada koji se desio dok je Šljivić u subotu izveštavao sa turističke manifestacije Vrnjački karneval.

Kako je Šljivić rekao UNS-u, sinoć ga je „pozvao Trifunović i u ime organizacije se izvinio zbog incidenta koji se dogodio“ i dodao da „je radnik Turističke organizacije Vrnjačka Banja Goran Karavesović, koji ga je u subotu odbranio od napadača, već dao izjavu policiji“.

Nakon napada, kako nam je potvrdio Šljivić, fotoretporteri i novinari Tanjuga, Bete i Blica koji rade u Vrnjačkoj Banji, iz solidarnosti nisu objavili vest o Vrnjačkom karnevalu.

Uprkos tome što se Trifunović izvinio, a Karavesović bio na manifestaciji gde je napadnut Šljivić, vlasnik agencije koja je bila angažovana za obezbeđivanje karnevala Predrag Vuletić negira da se incident uopšte dogodio i optužuje Šljivića da „plasira neistine o samom događaju“.

Da podsetimo, u subotu, 19. jula u 20 sati i 30 minuta u centru Vrnjačke Banje, ispred gradske biblioteke, kada je hteo da snimi plesne grupe sa vidno istaknutom novinarskom akreditacijom, na Šljivića je nasrnuo pripadnik obezbeđenja, dok je drugi skočio sa bine i pokušao da ga udari ručnom radio stanicom.

“Samo zahvaljujući pomoći radnika Turističke organizacije Vrnjačka Banja Gorana Karavesovića odbranio sam se od napadača”, rekao je tada Šljivić.

Direktor TO Vrnjačka Banja Ivan Trifunović tada je UNS-u rekao da za napad na Šljivića nije čuo, potvrdio da su oni angažovali privatno obezbeđenje i da će ako je bilo kršenja zakona preduzeti mere.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend