22. nov 2016.

Urednik sajta Info24: Naredne godine pokrećemo televiziju i nedeljnik Info24

„Naredne godine planiramo da pokrenemo televiziju i nedeljnik Info 24, kao dodatak našem portalu i mreži radio stanica“, rekao je za Udruženje novinara Srbije (UNS) glavni i odgovorni urednik mreže Info 24 Igor Živković

Kako dodaje, sledeće godine će konkurisati za frekvenciju kako bi signalom pokrivali teritoriju Beograda.

„Ne želimo da emitujemo program samo preko kablovske televizije i zato ćemo se prijaviti na konkurs za frekvenciju. Takođe, u planu je i pokretanje nedeljnika“, kaže Živković.

Portal info24.rs i mreža radio stanica postoje oko godinu dana.

Vesti redakcije Info24 mogu se pratiti na 6 radio stanica: Radio 24 Beograd i okolina – 105,9, Radio 24 Centralna Srbija – 103,5, Radio 24 Čačak-Kraljevo -97,8, Radio Valjevo – 95,8, Radio RFM Obrenovac – 99,6 i Radio 107,5 Mladenovac.

“Za sada za našu mrežu radi više od 30 novinara i medijskih radnika. U Beogradu imamo 18 zaposlenih, u kolubarskom okrugu osam, a u Čačku i Kraljevu šest. Naši novinari su stalno dežurni i pokrivaju sve najvažnije događaje. I sada imamo problem i potrebu za većim brojem saradnika, a kada budemo osnovali televiziju moraćemo da zaposleimo veliki broj novinara i medijskih radnika”, rekao je Živković za UNS.

On je dodao da su na ideju za pokretanje mreže došli zbog želje da na jednom mestu čitaocima i slušaocima ponude najvažnije informacije iz cele Srbije.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend