02. maj 2017.

Ćulibrk: U Strazburu bi na žalbu Stefanovića pali u nesvest

Milan Ćulibrk (printskrin: N1)

Milan Ćulibrk (printskrin: N1)

Ćulibrk je u Novom danu televizije N1 rekao da nije očekivao da Apelacioni sud donese konačno rešenje i naredi ministru da NIN-u plati sudske troškove, ali da jeste očekivao da se poništi prvostepena presuda.

“Ja sam rekao i tada, i na suđenju, za nas će Nebojša Stefanović biti glavni fantom sve dok se ne utvrdi ko je te noći rušio”, rekao je Ćulibrk i upitao zašto ministar nije dao nalog da se taj nalog ispita, ističući da se u izveštaju Unutrašnje kontrole MUP-a slučaj Savamala ne pominje ni jednim slovom.

Budući da je ministar, posle prvostepene presude, rekao da će novac od odštete uplatiti u humanitarne svrhe, Ćulibrk je najavio da će se NIN takođe odreći naknade propisane presudom, i od Stefanovića tražiti da im dostavi račun gde je hteo da uplati humanitarnu pomoć, te da će novac na taj račun biti i uplaćen.

Ćulibrk podseća da na rešenje Apelacionog suda nema žalbe, a povodom najave Stefanovićevog advokata da će se žaliti Evropskom sudu za ljudska prava, kaže da bi u “Strazburu popadali u nesvest kada bi videli tu žalbu”.

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*

Send this to a friend