02. feb 2018.

Pink: Gledaoci da procene

Kolegijum televizije Pink danas u saopštenju, povodom akcije "Probudi REM" da se podrži Tamara Skrozza, negira da je ova novinarka Vremena, posle priloga o njenom profesionalnom radu u udruženju CRTA, "žrtva nekakve medijske hajke" TV Pink.

Prema objašnjenju Kolegijuma Pinka, „povod za skretanje paznje na Skrozzin rad je bila njena aktivnost u okviru CRTE, organizacije čiji je posao da objektivno i nepristrasno posmatra izborne aktivnosti, uključujući i medijske“.

Pozivajući se na Skrozzine tekstove u nedeljniku Vreme, koji naziva „Miškovićevim“, Kolegijum Pinka pripisuje Skrozzi „propagandnu aktivnost“ u tim novinama, ali konstatuje da to „nije predmet ničije pažnje“.

„Prilog o njenom radu u CRTI emitovao se jedan dan i netačno je da se radi o kampanji koja je trajala danima“, napominje Kolegijum Pinka.

Kolegijum smatra da je „legitimno pitanje“ da li „neko sa tako izraženom političkom orjentacijom i otvorenom mržnjom može da bude predstavljen u javnosti kao objektivni posmatrač izbora?“

Posle ovakvih istupa u javnosti, stav je Kolegijuma Pinka, „sasvim je legitimno očekivati da se Tamara Skrozza povuče sa mesta bilo kakvog posmatračkog posla u izbornim aktivnostima“, a da „svoj politički i rad“ u Vremenu nastavi kao i do sada.

„Gledaoci su mogli sami procene da li Tamara Skrozza može objektivno da predstavlja javnosti tok izbornog procesa i analize medija“, zaključuje Kolegijum TV Pink.

1 komentar za: “Pink: Gledaoci da procene

  1. Nedeljko

    Pink je trovač,kancer…

    01. мар 2018. at 10:05

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*

Send this to a friend