03. maj 2019.

REM će premijerki preneti zahteve vlasnice Kanala 9

Članica Saveta REM-a Aleksandra Janković izjavila je, u zajedničkom obraćanju sa vlasnicom novosadske K9 televizije Majom Pavlović koja već 19 dana štrajkuje glađu, da će to telo kao neka vrsta posrednika preneti njene zahteve premijerki Ani Brnabić.

(foto: N1)

Nakon susreta sa Majom Janković u REM-u, Janković je rekla da je potrebna koordinisana akcija i brz odgovor, a da je premijerka prava adresa, kao mesto gde se objedinjuju problemi iz raznih ministarstava o kojima je govorila Pavlović.

Maja Pavlović je novinarima rekla da će nastaviti štrajk glađu i prekinuti ga tek kada se prve tačke iz njenog zahteva ispune, jer je moguće da se to brzo uradi.

Ona je navela da je stekla utisak da su se u REM-u sa njom „razumeli“.

Maja Pavlović došla je ranije danas u Beograd gde je nastavila štrajk glađu ispred prostorija REM-a na Trgu Nikole Pašića u centru grada. Ispred REM-a su joj podršku pružili predstavnici novinarskih udruženja i predstavnici Saveza za Srbiju.

Maja Pavlović ulazi u 19. dan štrajka glađu jer smatra da je zbog nečinjenja državnih i pravosudnih organa ugroženo funkcionisanje Kanala 9.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend