16. jul 2020.

IN4S: Postali smo kost u grlu vlasti, tužićemo policiju

Redakcija portala IN4S saopštila je danas povodom krivične prijave koja je podneta protiv Gojka Raičevića da poseduje dokumenta koja potvrđuju da nije bilo utaje poreza, te da će direktor policije će imati priliku da svoje tvrdnje dokaže na sudu.

U reagovanju se navodi da je Uprava policije, po ko zna koji put, precizno iscrtala magistralne pravce vlastitog delovanja, i definisala koga smatra za najopasnije protivnike.

„Naravno, ni ovog puta, na njihovom „udaru“ nisu se našli kriminalci, „kontroverzni“ biznismeni. Nakon progona vladika, sveštenstva SPC, vernika i opozicije, na udaru Veselina Veljovića i njegovih službenika našao se opet glavni urednik IN4S-a“, navodi se u reagovanju.

Oni navode da je objavljivanjem afere „Koverta“, kao i serije snimaka razgovora visokih policijskih i državnih funkcionera, IN4S je postao „kost u grlu“ aktuelnoj crnogorskoj vlasti.

U reagovanju redakcija IN4S-a navodi da ima dokumenta koja potvrđuju da nije bilo utaje poreza, te da su i porezi na dobit, takođe, u zakonskom roku prijavljeni i izmireni.

„Uostalom, direktor policije će imati priliku da svoje tvrdnje dokaže na sudu ili da uputi izvinjenje uredniku i redakciji IN4S“, navodi se u saopštenju.

Crnogorska policija podnela je danas krivičnu prijavu protiv direktor NVO „IN4S“, Gojka Raičevića (57), iz Podgorice, osumnjičenog za krivično delo utaje poreza i doprinosa.

U okviru NVO „IN4S“ posluje portal istog naziva.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend