21. okt 2018.

Bojan Cvejić: Ljudima nedostaju lepe vesti (Video)

Novinar lista Danas Bojan Cvejić kaže da ljudima nedostaju lepe vesti, a ne samo da slušaju i čtaju šta kažu političari. Zato je, kaže, uspeh odbojkašica Srbije, koje su postale prvakinje sveta, bila vest sa najviše komentara i lajkova na sajtu Danasa.

Međutim, kako je kaže Cvejić, ima i negativnih kometara na dobre vesti, jer, navodi, na društvenim mrežama ima i „hejtera“.

„Najviše se komentarišu tekstovi u rubrici politika, kao i tekstovi kolumnista Danasa, političke vesti se najviše čitaju. međutim, teško je izdvojiti šta su pravi komentari, a šta komentari botova, oni imaju jedan cilj da propagiraju jednu ideju, 90 odsto komentara su botovi“.

U Beogradu počinje Sajam knjiga, a tim povodom Danas ima specijalno izdanje.

„U Danasu pratimo Sajam knjiga više nego drugi, imamo specijalni dodatak, naši čitaoci očekuju da ih izvestimo, da predstavimo nova izdanja. Tokom Sajma nas zovu i pitaju gde mogu da nađu specijalni broj. Danas ima veliku akciju, ko kupi primerak novina, dobije knjigu koju će sam izabrati, mnogi dolaze samo zbog toga na Sajam, očekujemo veliki odziv. Za Medija market pripremamo različite programe i tribine, imaćemo i celu ekipu Pljiža“, rekao je Cvejić.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend