12. jan 2019.

Adria Media Group i Mondo Inc strateški partneri

Vodeća regionalna medijska kompanija Adria Media Group i Mondo Inc, deo liderske regionalne tehnološke kompanije Wireless media Sistem, u saradnji sa investicionom kompanijom Roda grupa, ostvarile su strateško partnerstvo.

Ova sinergija rezultat je višemesečne analize potencijala, i istovetnih pogleda na dugoročnu strategiju razvoja .

Partnerstvo dveju kompanija stvoriće jedinu medijsko tehnološku platformu na prostoru jugoistočne Evrope, upotpunjujući prisustvo Adria Media Grupe tržištima BiH i Crne Gore na kojima je Wireless media sistem već godinama prisutan.

Liderska pozicija Adria Media Grupe u segmentima dnevnih novina, digitalnih media i magazinskih izdanja od sada je osnažena tehnologijom kao bazom za razvoj televizijskog sadržaja.

Time stvaramo kompaniju budućnosti.

“Adria Media Grupa kao vodeća medijska kompanija na prostoru zapadnog Balkana, uspešno nastavlja svoju viziju razvoja. Veliko mi je zadovoljstvo što otvaramo novu fazu razvoja, transformacijom Adria Media Grupe u medijsko-tehnološku kompaniju. Srećan sam zbog toga što smo uspeli da nađemo pravog strateškog partnera u kompaniji Wireless media sistem i gospodinu Žeželju. U potpunosti su nam se poklopili planovi o razvoju i vizija budućnosti medija. Ovim iskorakom pratimo svetske trendove kreirajući pionirsku platformu prisutnu na tržištima centralne i istočne Evrope“, istakao je Aleksandar Rodić, predsednik Roda Grupe.

“Mondo Inc, deo vodeće tehnološke kompanije Wireless media na području zapadnog Balkana, sa višegodišnjim prisustvom u medijskoj industriji kroz razvoj naprednih rešenja za značajne klijente poput United grupe i Telekoma Srbije, Adria Media Grupi donosi novi tehnološki talas. Cilj je nastavak impresivnog rasta kompanije, zajedno sa timom sjajnih ljudi koji su pozicionirali AMG kao lidera na tržištu. Unapređenje zadovoljstva Adrijinih korisnika i otvaranje novih mogućnosti za dalju advertising ekspanziju digitalnih izdanja, a sve u cilju podizanja standarda u korak sa svetskim trendovima. Raduje me što ćemo u budućnosti zajedno sa gospodinom Rodićem i njegovim timom razvijati kompanije”, naglasio je Igor Žeželj, predsednik i CEO Adria Media Group.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend