13. apr 2022.

Dragan J. Vučićević novinarki Danasa: Bravo pametnice

Otkako je uputio poziv za sastanak predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, a on isti prihvatio, Dragan Đilas u prorežimskim medijima više nije označen kao „žuti lopov“, „tajkun koji je ukrao 619 miliona evra“, ili sličnim epitetima kojima su ga obeležavali tabloidi ali i pojedine televizije sa nacionalnom frekvencijom.

Dragan Đilas je odjednom postao „gospodin“ ili bar „lider SSP-a“. Tako ga je jutros u Jutarnjem programu TV Pink oslovljavao vlasnik i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević, koji je prednjačio u klevetama i lažima na račun predsednika SSP-a, zbog čega je i mnoge sporove na sudu izgubio.

Vučićević je svojevremeno upravo na Pinku iznosio grafikone predstavljajući Đilasa kao „lidera mafijaške hobotnice“, međutim, ništa od toga jutros nismo bili u prilici da čujemo. Takođe, u svojim novinama je objavljio tekstove u kojima se navodi kako Đilas „kuje paklene planove“, zatim „sprema krvavi scenario“ a neretko i „radi o glavi predsednika Vučića“.

Na pitanje šta je uticalo da promeni svoju retoriku, Vučićević nam je odgovorio da mu je drago da pratimo njegova gostovanja „i da nešto možda i naučimo“.

Na konstataciju novinarke Danasa da pametan čovek uči dok je živ a dobar novinar prati sve, Vučićević je odgovorio sa „bravo pametnice“.

Na podsećanje da nije odgovorio na naše pitanje, a to je zbog čega je promenio retoriku u odnosu na Dragana Đilasa, vlasnik Informera, koji obično ima mišljenje i stav na sve teme – nije odgovorio.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend