21. jun 2019.

Vest o „Vesićevom Diznilendu“ ubrzo nakon objavljivanja skinuta sa sajta Kurira

Na portalu dnevnog lista Kurir u sredu uveče, nakon velikih padavina u Beogradu, pojavio se tekst naslovljen sa "Ovo nije Venecija, ovo je Vesićev Diznilend", a koji je vrlo brzo skinut sa tog sajta.

U tekstu čiji ceo naslov glasi „Ovo nije Venecija, ovo je Vesićev Diznilend: Automobili plivaju prestonicom, grad doživeo apokalipsu, a od zamenika ni traga ni glasa. Beograđani pobesneli“, navodi se da su Beograđani na društvenim mrežama ljuti i ogorčeni što je grad u potpunom kolapsu i što je voda poplavila toliki broj ulica. Za to vreme, stajalo je u tekstu, Vesić se ne oglašava. Nedugo zatim, tekst više nije bio dostupan čitaocima.

Zamenik gradonačelnika o nevremenu se oglasio, ali u četvrtak, nakon sastanka sa direktorima javnih preduzeća i šefovima komunalnih službi, i izjavio da je grad „dobro funkcionisao“, iako su ulice bile potopljene, automobili poplavljeni, a pešaci u vodi do kolena.

kurir

1 komentar za: “Vest o „Vesićevom Diznilendu“ ubrzo nakon objavljivanja skinuta sa sajta Kurira

  1. shule 1

    Tekst je čisto SzS rukopis. Koliko gradova EU smo videli u ovakvom stanju i NO COMENT. Da li iko ko je pri ZDRAVOJ pameti može da kritikuje službe posle ONOLIKE količine poadavina u kratkom roku.Treba kritikovati , ali i koristiti činjenice , ovako … kritika postaje besmislena i kontra-produktivna. Čini mi se da sve što nekima smeta u ličnom životu izražavaju kritikom drugih , besmisleno ali činjenično.

    21. јун 2019. at 10:57

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend