21. apr 2015.

Tata Žmurić u Parovima i kod nacvrckanog čika Milomira

002-CEN-kurve (1)Tata je rekao da je teta Tijana Ajfon tipičan član Srpske napredne stranke, dok je teta Maca Diskrecija tipičan direktor javnog preduzeća. Deda je rekao da je tata luđi od Zmaja od Šipova, a tata je rekao dedi da čika Aca sve više liči na Acu Diskreciju

Dragi Šarli,

Tata i deda su na Veliki petak složno farbali jaja, ali su se na Veliku subotu složno posvađali, jer je deda tvrdio da se kaže Vaskrs, a tata je tvrdio da se kaže Uskrs. Pa je onda došao komšija Tarabić koji je takođe rekao da se kaže Vaskrs, pa je mama podržala tatu i rekla da se kaže Uskrs, pa sam onda ja uključio televizor da vidimo kako se stvarno kaže, pa je na televizoru bio  čika Aca kod onog nacvrckanog čika Milomira, pa je čika Aca u jednom trenutku čestitao Vaskrs svim građanima, pa je onda nacvrckani čika Milomir čestitao Uskrs svim gledaocima, pa je onda tata uzeo ona ofarbana jaja i sat vremena gađao čika Acu na televizoru. A nekoliko puta je pogodio i onog nacvrckanog čika Milomira.

Ja sam bio srećan jer je tata pokazao da se stvarno popravio pošto je mami obećao da više neće bacati televizore kroz prozor kada na televizoru vidi čika Acu, a mama je rekla da se tata nije popravio jer je bacio na televizor svih 136 komada jaja koja smo spremili za Vaskrs, kako kažu deda i čika Aca, ili Uskrs, kako kažu tata i nacvrckani čika Milomir.

Posle emisije nacvrckanog čika Milomira bila je emisija “Parovi”, gde su teta Maca Diskrecija, teta Atina Ferari i teta Tijana Ajfon farbale jaja, pa je tata rekao da su to starlete koje žive u nekom gradu Sodoma i Gomora, i da im u tom hrišćanskom činu farbanja jaja fali samo čika vladika Kačavenda

Posle emisije nacvrckanog čika Milomira bila je emisija “Parovi”, gde su teta Maca Diskrecija, teta Atina Ferari i teta Tijana Ajfon farbale jaja, pa je tata rekao da su to starlete koje žive u nekom gradu Sodoma i Gomora, i da im u tom hrišćanskom činu farbanja jaja fali samo čika vladika Kačavenda. Ja sam pitao tatu da li je i čika vladika Kačavenda starleta, a deda je rekao da je tata antihrist koji razbija vaskršnja jaja i naziva časne oce naše crkve, zvane mitropoliti, starletama.

Posle “Parova” opet je na televiziji bio čika Aca sa onim nacvrckanim čika Milomirom. Ta emisija je bila repriza, a tata je rekao da čika Acu treba da bude sramota što je na istoj televiziji sa Macom Diskrecijom. Deda je rekao  da čika Aca i ne poznaje tu teta Macu Diskreciju, a tata je rekao da je teta Tijana Ajfon tipičan član Srpske napredne stranke, dok je teta Maca  Diskrecija tipičan direktor javnog preduzeća. Deda je rekao da je tata luđi od Zmaja od Šipova, a tata je rekao dedi da čika Aca sve više liči na Acu Diskreciju.

Mama se zaključala u kujnu i farbala nova jaja za Vaskrs, koji tata zove Uskrs, da tata ne bi polupao i ta jaja gađajući čika Acu, Macu Diskreciju, Tijanu Ajfon, Atinu Ferari i Zmaja od Šipova.

Tata je u ponedeljak celo prepodne zvao Hepi televiziju da pita dokle će više da ide ta repriza sa čika Acom, ali je stalno bilo zauzeto. Onda je tata lično otišao na Hepi televiziju da ih pita. Nije se vratio kući do pet po podne, pa smo bili zabrinuti, ali nam je oko šest kuma Slađana javila da upravo gleda televiziju i da je tata ušao u “Parove”.

Prekosutra je mamu zvao onaj nacvrckani čika Milomir i pitao koliki honorar mi tražimo da tata ostane u “Parovima” do juna, ali je mama rekla da to ne dolazi u obzir, jer smo mi uplatili letovanje u Paraliji krajem maja

Mi smo uključili televizor i tamo videli tatu kako se svađa sa čika Hasanom Dudićem. To je neki bokser. Mama je zvala Hepi televiziju da pita otkud tata u “Parovima”, a oni su joj rekli da je tata tog dana bio kod onog nacvrckanog čika Milomira da se žali zbog čika Ace, ali je u povratku promašio izlaz i ušao u studio gde se snimaju “Parovi”.

Mama je pitala kada će tata da izađe iz “Parova”, a oni su rekli da je tatin ulazak povećao gledanost za tri šera, jer se tata posvađao sa svim ukućanima, a upravo se bije sa čika Hasanom.

Mi smo opet uključili televizor i videli tatu kako “pegla” čika Hasana, dok je teta Tijana Ajfon pokušavala da ih razdvoji. Deda se prekrstio i samo rekao da tatini postupci prevazilaze domete baba Žmurićke, nezvanične šampionke naše familije u svemu.

Tata se nije posvađao jedino sa bivšim mužem Goce Tržan, koji je u “Parove” ušao isto kad i tata, ali on nije promašio vrata nego su ga zvali. Sutra ujutru je u svim novinama izašla tatina slika kako se bije sa čika Hasanom. U Kuriru je stajao naslov: “Žmurić osvetio Jelenu Golubović”, pošto je čika Hasan dan ranije prebio tu teta Golubović. U Informeru je pisalo da je tatin ulazak u “Parove” pun pogodak produkcije i pravo osveženje, jer su dosadašnji ukućani već postali dosadni.

U Alo je bio naslov: “Tajanstveni čovek iz Parova”, gde je pisalo da niko ne zna ko je tata, a da im je onaj nacvrckani čika Milomir rekao da ni on ne zna ko je taj čovek, ali da on misli kako je u pitanju bivši dečko Vesne Zmijanac.

U Blicu je pisalo da su oni istraživali biografiju hit ukućanina, te da su njihovi izvori otkrili kako je tata drug s fakulteta čika Peconija, koji je vlasnik Hepi televizije i koji živi u Surčinu.

Sledeća dva dana smo stalno gledali Hepi televiziju, na kojoj je osam puta bila repriza intervjua sa čika Acom, a u pauzama idu tatini “Parovi”. Tata se u međuvremenu posvađao i sa bivšim mužem Goce Tržan, ali se pomirio sa teta Mimi Oro

Sledeća dva dana smo stalno gledali Hepi televiziju, na kojoj je osam puta bila repriza intervjua sa čika Acom, a u pauzama idu tatini “Parovi”. Tata se u međuvremenu posvađao i sa bivšim mužem Goce Tržan, ali se pomirio sa teta Mimi Oro.

Onda se tata sa Zmajem od Šipova raspravljao oko čika Ace. Zmaj od Šipova je rekao tati da ceni napore čika Ace da od Srbije napravi normalnu zemlju, a tata je rekao Zmaju od Šipova da bi on mnogo više cenio čika Acu ako bi od Zmaja od Šipova napravio normalnog čoveka. Onda je Zmaj od Šipova skočio da bije tatu, ali se jedna teta koju zovu manekenka Ružica upravo tuširala, pa je kamera više zumirala nju kako se tušira nego tatu i Zmaja od Šipova kako se biju. Meni je mama šakom prekrila oči da ne vidim kako se tušira teta Ružica.

Prekosutra je mamu zvao onaj nacvrckani čika Milomir i pitao koliki honorar mi tražimo da tata ostane u “Parovima” do juna, ali je mama rekla da to ne dolazi u obzir, jer smo mi uplatili letovanje u Paraliji krajem maja.

Deda je rekao mami da je bolje da je prihvatila, jer je u našoj kući mnogo mirnije kad tata nije tu. Onda je deda krišom zvao onog nacvrckanog čika Milomira da ga pita da li bi mogao tatu da zadrži što duže u “Parovima”. Onda je čika Milomir rekao da će da pokuša sve što je u njegovoj moći. Deda je rekao čika Milomiru da ceni njegov rad, posebno poslednji intervju sa čika Acom i rekao čika Milomiru da bi on rado došao da bude publika koja aplaudira u studiju kada sledeći put bude gostovao čika Aca. Čika Milomir je rekao da će dedu staviti na spisak. Deda je bio ponosan.

Uveče je na Hepi televiziji bio novi intervju sa čika Acom. Deda je bio ljut što ga onaj nacvrckani čika Milomir nije stavio na spisak za publiku koja aplaudira.

U pola emisije u studio su ušli moj tata i tatina najbolja drugarica Mimi Oro. Tata i teta Oro su šetali po bašti u “Parovima” i ogovarali Zmaja od Šipova, ali je tata opet promašio vrata i ušao u studio gde se snima ta “Ćirilica”, emisija gde svi aplaudiraju čika Aci.

Čika Aca je bio iznenađen, a i tata je bio iznenađen. Onda su pustili reklame. Onda je posle pola sata onaj nacvrckani čika Milomir zvao mamu i rekao da je tata izbačen iz “Parova” jer je posle Hasana Dudića i Zmaja od Šipova krenuo da se fizički obračuna i sa čika Acom.

Potom se veza prekinula jer je tata onog nacvrckanog čika Milomira bacio kroz prozor. On se dočekao na noge.

2 komentara za: “Tata Žmurić u Parovima i kod nacvrckanog čika Milomira

  1. Bravo Dražo ti si Zmaj od Humora!

    02. мај 2015. at 09:09
  2. Djordje Mitic

    Ti si dobro dete sine… gde stize sve da stavish u dnevnik?

    20. авг 2015. at 02:14

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend