23. sep 2018.

Stefanović: Čudno da Vukosavljeviću ne smeta podrška „oca rijalitija“

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je, povodom rasprave u Vladi Srbije o rijaliti programima, da mu je čudno što ministru kulture Vladanu Vukosavljeviću „ne smeta“ podrška kako je rekao, „oca rijalitija“ Dragana Đilasa, piše Kurir.

Foto: FoNet, Aleksandar Barda

Prema Stefanovićevim rečima, ne misli da ministri treba da uređuju privatne medije.

„Ako narod to neće da gleda, neka promeni kanal. Meni je zasmetalo što Vukosavljeviću ne smeta što je u njegovu zaštitu prvi pritrčao Đilas. To što njemu ne smeta da otac rijalitija u Srbiji bude njegov zaštitnik, meni mnogo govori o Vukosavljeviću“, istakao je Stefanović za Kurir.

Upitan da li je takav stav uvertira za smenu ministra kulture, Stefanović je kazao da o tome ne odlučuje on.

Vukosavljević je ranije izjavio da ne razmišlja da podnese ostavku nakon sukoba sa vlasnikom TV Pink Željkom Mitrovićem oko rijaliti programa i komentara predsednice Srbije Ane Brnabić, piše Kurir.

Polemika Mitrovića i Vukosavljevića počela je kada se ministar založio za restriktivnije uslove za emitovanje rijaliti programa i kada je ocenio da oni negativno utiču na mentalno stanje nacije zbog sadržaja koje promovišu, podseća Kurir.

1 komentar za: “Stefanović: Čudno da Vukosavljeviću ne smeta podrška „oca rijalitija“

  1. lala4ever

    Dotično Đilasovo rijaliti-„čedo“ u Srbiji („Veliki brat“) je SVETI GRAL KULTURE u poređenju sa celokupnim Pinkovim i Happy-jevim rijaliti-smećem, „Farmom“, „Zadrugom“, „Parovima“, „Ludom kućom“… – jer u „Velikom bratu“ nikada nije bilo ni 0,2% prostakluka poput „Zadruge“.

    No, ko zna, možda Nebojša iz Beograda u saradnji sa Žeksom priprema za sledeću godinu nešto u fazonu rijalitija iz Švarcenegerovog filma „Trkač“ (1987), u kojem se robijaši tamane uživo na otvorenom. A radnja tog filma je smeštena baš u 2017-2019. godinu, pa sad vidite… 😉

    23. сеп 2018. at 17:23

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*

Send this to a friend